3R Facility Services is een allround facilitaire dienstverlener en uw betrouwbare en oplossingsgerichte partner als het gaat om facilitaire dienstverlening. Onze dienstverlening beperkt zich niet tot het schoonmaken en houden van kantoorpanden, maar wij mogen ook scholen en VVE’s tot onze vaste klanten rekenen.

Daarnaast zijn we ook expert op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging, huismeester- en receptiediensten, reiniging van zonnepanelen en specialistisch onderhoud.

Bij 3R Facility Services staan we 24/7 voor u klaar. En dat doen we al meer dan 20 jaar, waarin we de nodige expertise hebben opgedaan. Wij zijn onder andere door enkele overnames gegroeid en hebben door heel Nederland zeer goede samenwerkingsverbanden met partners, waardoor we u te allen tijde en overal van dienst kunnen zijn.

Door heel Nederland vindt u de Servicepunten van 3R Facility Services. Vanuit deze locaties kunnen wij u zeer snel bedienen in het geval van calamiteiten; wij zijn als eerste ter plaatse en lossen het probleem direct voor u op.

Onze medewerkers voeren hun werkzaamheden met veel passie uit, het leveren van een hoge kwaliteit en de juiste communicatie met de klant is voor ons een vereiste.

Onze specialismes:

3R Facility Services: Voor maatwerk en totaaloplossing.